Personal time training

Personal time training.

Neemt jouw (na)behandeling teveel tijd in beslag? Wil je sneller en efficienter werken? Dan is deze training echt iets voor jou!

Wat uniek is aan deze training is dat ik op locatie kom, dus bij jou in de salon! Dit is immers de plek waar jij werkt, aan jouw tafel, met jouw producten en met jouw klanten. Geen enkele training zal het hetzelfde zijn omdat deze training geheel op ''maat'' gemaakt word.

nails my dream

Hoe gaat het in zijn werk? Je gaat een (na)behandeling uitvoeren op een model/klant in jouw eigen salon en ik ga deze behandeling observeren. Ik ga kijken hoe jij werkt, met welke producten en op welke manier. Uit deze observatie kan ik herleiden waar de "problemen'' zitten die jou extra tijd kosten, en op welke punten je dus sneller en efficiënter kan werken. Dit gaan we hierna direct toepassen in de praktijk.

Ik heb ruim 18 jaar salon ervaring, en mijn grote kracht is dan ook om de meeste behandelingen binnen een uur uit te voeren. Ik leer je graag hoe ik werk en waarom, zodat ook jij sneller kan werken zonder kwaliteit te verliezen en je zo meer omzet kan behalen!

De personal time training word afgesloten met een certificaat.

De kosten zijn: € 299 excl de btw excl reiskosten

Wil je meer weten over deze training? Neem dan contact met me op!