Over de opleidingen

Over de opleidingen.

Studio My Dream geeft praktijk en theorielessen voor nagelstyling op het hoogste niveau.

Voor de startende nagelstyliste hebben wij de allround cursus, maar ook voor de reeds gevorderden nagelstylistes hebben wij diverse cursussen, bijvoorbeeld perfectietrainingen, tijdstrainingen en diverse nail-art cursussen. Wij zijn  Magnetic groothandel en in onze opleidingen word uitsluitend gewerkt met Magnetic producten.

magnetic logo1

Ik heb ruim 18 jaar ervaring als nagelstyliste en als docente van Magnetic Nail Academy. Ik onderscheid mij omdat het grootste gedeelte van mijn opleidingen en cursussen als privélessen worden gegeven. Daarnaast is het mogelijk om cursussen in je eigen salon te volgen!

Wat zijn de voordelen van privéles?

1 Persoonlijke aandacht.

Met stip op nummer 1 is natuurlijk de enorme hoeveelheid persoonlijke aandacht en begeleiding die je tijdens een privéles krijgt.

2 Afstemming op jouw behoeftes.

Heb je bepaalde technieken onder de knie dan gaan we door naar het volgende onderdeel. Heb je voor bepaalde onderdelen wat meer uitleg en oefening nodig dan gaan we hier langer op door. Kortom ik kan elke les aanpassen aan wat voor jou het beste is!

3 Vragen stellen.

Het is jouw les, je kan dus alle vragen stellen die je hebt.

4 Focus.

De tijd die voor jou is gereserveerd is volledig bestemd om jou het prachtige nagelvak te leren. Er is dus geen afleiding van buitenaf.

5 Op jouw tijdstip.

Waar jij jouw planning moet afstemmen om groepslessen te volgen past privéles zich aan, aan jou!

6 Kwaliteit vs kwantiteit.

Natuurlijk leer je veel nieuwe technieken, maar je leert vooral beter worden in hetgeen je al in eerdere lessen hebt geleerd maar nog niet optimaal beheerst. Door privéles kunnen we dieper ingaan op het perfectioneren van de technieken, zodat jij die technieken op de voor jou best haalbare manier kan uitvoeren.

7 Besparing van tijd dus geld.

Met privélessen kun je tijd besparen omdat je in de meeste gevallen veel minder uren les hoeft te volgen. De meeste lessen zijn opgebouwd in lessen van drie uur, dit in tegenstelling tot groepslessen die gemiddeld zeven uur duren.  Dit bespaard een hoop tijd en daardoor zijn privélessen relatief helemaal niet zo duur.

Kennismaken.

Graag maak ik een afspraak voor een vrijblijvend persoonlijk kennismakingsgesprek. Ik vind het belangrijk om te weten wat je ambities en verwachtingen zijn, ook is het belangrijk om te weten of je gemotiveerd en gedreven bent! Aan de hand van het kennismakingsgesprek maken we een plan om jouw ambities te waar te maken!