One stroke

One stroke 1

De one stroke techniek is een amerikaanse verftechniek en is ontwikkeld om levensechte bloemen te schilderen.

onestroke1

Bij deze specifieke techniek wordt een plat penseel gebruikt dat veel verf op kan nemen. Door het platte penseel te gebruiken, is het mogelijk het penseel te laden met twee kleuren. Door deze kleuren in 1 streek te schilderen, creëer je levensechte overgangen.

In deze module ga je je verdiepen in de one stroke techniek. Je krijgt uitleg over de penselen en verfsoorten. Vervolgens ga je zelf aan de slag om de kenmerkende one stroke beweging te leren. Je leert kleuren combineren en achtergronden te kiezen.

Deze cursus bestaat uit 1 dagdeel van 3 uur. Mocht je nog niet over de penselen beschikken dan kan je deze voor aanvang van de les met een korting van 10 procent aanschaffen. De cursus word afgesloten met een certificaat.

De kosten van een priveles zijn € 169 excl btw. Deze les word ook regelmatig als groepsles gegeven.

One stroke 2

In deze training ga je nog een stapje verder. Je specialiseert jezef door deze training in gevorderde bloemen en de one stroke designs worden verder uitgewerkt.

onestroke2

Naast verschillende bloemmotieven komen ook het opbouwen van designs en het afwerken van de ontwerpen aan bod. Na deze training kan j al jouw klanten verassen met levensechte bloemen en zelfs het maken van een gewone nagel word makkelijk door de productbeheersing die je leert tijdens deze training.

Deze cursus bestaat uit 1 dagdeel van 3 uur. Mocht je nog niet in het bezit zijn van de juiste penselen dan kan je deze bij mij aanschaffen met een korting van 10 procent. Alle andere materialen worden beschikbaar gesteld. De cursus word afgesloten met een certificaat.

De kosten voor een priveles zijn: € 169 excl de btw

Voor verdere informatie en/of prijsopgave neem dan vrijblijvend contact met mij op.