Nails

NAILS

Kunstnagels

Voordat je wordt behandeld overleggen we eerst welk soort nagels het beste bij je past. Dit is afhankelijk van verschillende factoren, je moet daarbij denken aan de conditie van je natuurlijke nagels, het werk dat je doet, vrijetijdsbesteding en eventuele eerdere ervaringen met kunstnagels en dergelijke. Pas daarna wordt er een passende set kunstnagels geplaatst. Om optimaal te profiteren van je kunstnagels is het raadzaam om deze iedere 3 tot 4 weken te laten nabehandelen (opvullen). Uit hygiënisch oogpunt gebruik ik voor iedere klant een eigen vijlenset die uiteraard voor niemand anders word gebruikt. Ik werk uitsluitend met het merk Magnetic.

Gelpolish

Gelpolish oftewel gellak is een kunstnagelproduct dat eruit ziet als lak maar de eigenschappen heeft van gel. De gelpolish heeft minder stevigheid dan een kunstnagel van gel of acryl maar blijft veel langer zitten dan een normale lak. De gelpolish is vooral geschikt voor natuurlijke korte nagels en blijft gemiddeld 2 tot 3 weken mooi, daarna kan je deze weer nabehandelen of verwijderen. Wel is het raadzaam om de gelpolish professioneel te laten verwijderen om je eigen nagels niet te beschadigen.

Gel op teennagels.

Hierbij worden teennagels doormiddel van een paar dunne laagjes gel verstevigd en verfraaid. Dit kan met french manicure of een gehele kleur over de nagel. Ook is Nail-art een mogelijkheid. Gemiddeld blijft dit minimaal 6 weken mooi dus de hele zomer door mooie verzorgde voeten!

Wil je geen kunstnagels maar wel verzorgde handen? Dan is een manicure behandeling de oplossing. De eigen nagels worden gevijld en gepolijst, daarna worden de handen gescrubt en krijgen een masker en massage en de nagels worden in kleur naar keuze gelakt. Een parrafinebad of een versterkend serum voor de nagels behoord ook tot de mogelijkheden.
Manicure