E-Manicure / Combi manicure

E-Manicure / Combi manicure

Tijdens deze Combi Manicure Masterclass leer je hoe je de perfecte manicure behandeling met een elektrische vijl en tools uitvoert op ieder huidtype. Door de combi Manicure toe te voegen aan je behandelingen zullen jouw klanten geen lifting meer ervaren en hun nagels blijven een week extra mooi!

Tijdens deze dag gaan we in op de anatomie van de nagel en de huid en leer je te werken met de verschillende bits. Gewapend met deze kennis kun je een pijnloze en uiterst effectieve behandeling uitvoeren op elke klant!

Op deze dag werken we op je eigen hand. We behandelen ook het strakker werken met gelpolish. Je zult merken dat je dankzij een goede manicure en juiste applicatie van de Gelpolish je veel dichter bij de nagelriem kunt werken.

Aan het eind van de dag vertel ik je ook hoe je prachtige foto s kunt maken van je nagels, de perfecte marketing voor jouw salon.

Deze cursus zal bestaan uit 1 dagdeel van 3 uur, en word afgesloten met een certificaat.

De kosten van de priveles bedragen €149 excl btw en de standaard bitset (4 bits) kost € 59.95 excl btw. Totaal bedrag €208.95 excl btw. (€ 252,83 incl btw)  Let op eventuele schaartjes extra bits en/of nippers zitten niet in het lespakket omdat de juiste tools op de dag zelf gekozen kunnen worden.

 

Voor verdere informatie en/of prijsopgave neem dan vrijblijvend contact met mij op

magnetic logo1