Basis opleiding

Basis Opleiding Nagelstyling

Iedereen die begint met het vak nagelstyling is verbaasd over de hoeveelheid informatie en de technieken die nodig zijn om nagelstyling volledig te beheersen . Studio My Dream biedt een unieke en complete opleiding die naar eigen wens en vraag is in te delen. Door de opeenvolgende levels en de daarbij behorende opleidingen kun je kiezen op welke gebieden je jezelf verder wilt ontwikkelen.

Je begint met de Basis opleiding. In deze opleiding maak je kennis met alle basistechnieken die nodig zijn om kunstnagels te maken met gel, powergel of acryl. Je leert de theorie die nodig is wanneer je werkt op de handen van een klant. De meest voorkomende problemen komen aan bod en je bent aan het eind van de opleiding in staat om een salon te beginnen. De opleiding Allround nagelstyling bestaat uit verschillende modules die bij elkaar de allround opleiding vormen. Uiteraard is het ook mogelijk losse modules te volgen.

Module 1 Theorie & Manicure

De module Theorie en Manicure is de basis voor iedere nagelstylist. Tijdens de intensieve en interactieve dagen, gericht op de basisprincipes van de manicurebehandeling, leer je de natuurlijke nagels te verzorgen, en gelpolish aan te brengen. Naast de praktijkonderdelen besteden we ook aandacht en tijd aan theoretische kennis, zoals de opbouw van de hand, de huid en nagel, het belang en de gevaren van nagelziekten en schimmels.

Module 1 bestaat uit 2 dagdelen van 3 uur privéles.

Module 2 Tips aanbrengen

Yes! Nu gaat het echt beginnen! Voordat je met gel of acryl kunt gaan werken, leer je tijdens de module tips aanbrengen de basis voor het modelleren van een kunstnagel. Ook leer je de beginselen van het vijlen.

Module 2 bestaat uit 1 dagdeel van 3 uur privéles.

Stap-4

Module 3 Gel, acryl of powergel

De eerste techniek...Je kunt kiezen of je deze module met Gel, Acryl of Powergel wilt volgen. In deze module leer je het maken van kunstnagels met gel, acryl of powergel en het aanbrengen van een french manicure. Ook het bijwerken van de uitgroei van de kunstnagel en het verstevigen van de natuurlijke nagel is onderdeel van deze module.

Module 3 bestaat uit 4 dagdelen van 3 uur privéles.

Korting

Gedurende de hele opleiding krijg je als cursist 10 procent korting op alle extra producten die je aanschaft op lesdagen.

Prijs

De kosten voor de basis cursus zijn: €1569 excl btw (€1898.49 icl btw) Alle producten zitten inbegrepen in de lespakketen met uitzondering van een uv/led lamp en freesmachine

Wil je de basis cursus met lespakketten en uv/led lamp (excl frees) dan betaal je € 1725 excl btw (2087.25 incl btw) Je betaald per dag d.m.v pin of cash

Wil je de basis cursus met lespakketten freesmachine en uv/led lamp dan betaal je € 1949.95 excl btw (2359.45 incl btw) Je betaald per dag d.m.v pin of cash

Je mag altijd vrijblijvend een afspraak maken om even langs te komen en alles door te spreken.

Voor verdere informatie en/of prijsopgave neem dan vrijblijvend contact met mij op.