Basic Nail Art

Basic Nail Art.

Bindt je klanten aan je studio met Nail Art. Veel klanten willen tijdens de behandeling een nieuw exclusief design op hun nagels. Door mooie Nail Art te maken schilder je als het ware jouw handtekening op de nagels. Ook zul je merken dat er nieuwe klanten naar jouw studio komen omdat ze Nail Art hebben gezien op de nagels van al bestaande klanten. Extra bijkomstigheid is dat  je meer omzet kunt behalen door Nail Art aan te bieden.

In de module Basic Nail Art  word het onderhoud van penselen tot het gebruik van onder andere verf, nagellak, water decals, steentjes en nagellak behandeld. Uiteraard komen hierbij ook kleurgebruik en schaduwtechnieken aan bod. Je maakt kennis met de verschillende Nail Art vormen en hun technieken en gaat daarmee aan de slag. Je leert verschillende designs te positioneren en maken, decoraties op te bouwen en verschillende schildertechnieken.

De Basic Nail Art bestaat uit 1 dagdeel, je hoeft hiervoor geen model mee te brengen. Van te voren word overlegd of je al over penselen beschikt en of je eventueel nog penselen aan moet schaffen, ik zorg dat deze op de dag van de cursus dan voor je klaarliggen. Alle verf, stickers etc. worden beschikbaar gesteld. Op alle aangeschafte producten ontvang je een korting van 10 procent.

De cursus Basic Nail Art cursus word afgesloten met een certificaat.

De kosten voor een priveles nail art zijn € 169 excl btw. Deze les word ook regelmatig als groepsles gegeven

Voor verdere informatie en/of prijsopgave neem dan vrijblijvend contact met mij op.