Aquarel painting

Aquarel painting

De aquarel techniek is een schilderstechniek waarbij je met sterk verdunde verf werkt waardoor je semi-transparante ontwerpen krijgt.

Doordat je meer water toevoegt, kan je het geschilderde patroon nog lang nabewerken om een waterig effect te krijgen. Hierdoor zijn de ontwerpen goed te combineren bij verschillende modestijlen en past het ontwerp bijna bij iedere klant en jaargetijde.

aquarel

Voor deze training is het belangrijk dat je ervaring hebt met nail art en handpainting zodat we echt kunnen focussen op de aquarel techniek. je leert verschillende bloemsoorten te schilderen, de achtergrond te aquarelleren en lagen kleuren in elkaar over te laten lopen. De mogelijkheden met aquarel zijn eindeloos!

Deze les bestaat uit 1 dagdeel. Mocht je nog niet in het bezit zijn van de juiste penselen dan kan je deze voor de les met 10 procent korting aanschaffen. Je hoeft geen model mee te nemen, er word gewerkt op tips. Alle andere benodigdheden worden beschikbaar gesteld. De cursus word afgesloten met een certificaat.

De kosten voor een priveles van 3 uur zijn: € 139 excl btw. Deze les word soms ook als groepsles gegeven.

Voor verdere informatie en/of prijsopgave neem dan vrijblijvend contact met mij op.