Allround opleiding

Allround Basis opleiding.

Iedereen die begint met het vak nagelstyling is verbaasd over de hoeveelheid informatie en de technieken die nodig zijn om nagelstyling volledig te beheersen . Studio My Dream biedt een unieke en complete opleiding die naar eigen wens en vraag is in te delen. Door de opeenvolgende levels en de daarbij behorende opleidingen kun je kiezen op welke gebieden je jezelf verder wilt ontwikkelen.

Je begint met de Allround opleiding. In deze opleiding maak je kennis met alle basistechnieken die nodig zijn om kunstnagels te maken met gel of acryl. Je leert de theorie die nodig is wanneer je werkt op de handen van een klant. De meest voorkomende problemen komen aan bod en je bent aan het eind van de opleiding in staat om een salon te beginnen. De opleiding Allround nagelstyling bestaat uit verschillende modules die bij elkaar de allround opleiding vormen. Uiteraard is het ook mogelijk losse modules te volgen.

Module 1 Theorie & Manicure

De module Theorie en Manicure is de basis voor iedere nagelstylist. Tijdens de intensieve en interactieve dagen, gericht op de basisprincipes van de manicurebehandeling, leer je de natuurlijke nagels te verzorgen, en gelpolish en biab aan te brengen. Naast de praktijkonderdelen besteden we ook aandacht en tijd aan theoretische kennis, zoals de opbouw van de hand, de huid en nagel, het belang en de gevaren van nagelziekten en schimmels.

Module 1 bestaat uit 2 dagdelen van 3 uur privéles.

Module 2 Tips aanbrengen

Yes! Nu gaat het echt beginnen! Voordat je met gel of acryl kunt gaan werken, leer je tijdens de module tips aanbrengen de basis voor het modelleren van een kunstnagel. Ook leer je de beginselen van het vijlen. 

Module 2 bestaat uit 1 dagdeel van 3 uur privéles.

Module 3 GelStap-4

De eerste techniek... De geltechniek is eenvoudig te leren en geschikt voor het verlengen of versterken van natuurlijke nagels. Met gel bereik je een mooi, flexibel en natuurlijk resultaat. In de module gel leer je het maken van kunstnagels met gel en het aanbrengen van een french manicure op verschillende soorten tips. Het bijwerken van de uitgroei van de kunstnagel en het verstevigen van de natuurlijke nagel is ook onderdeel van deze module.

Module 3 bestaat uit 4 dagdelen van 3 uur privéles.

Module 4 Acryl of powergel

basic-acryl

In deze module ga je aan de slag met onder meer het aanbrengen en modelleren van kunstnagels met acryl of powergel en sjablonen. Ook het bijwerken van de uitgroei van de kunstnagels met acryl/powergel, french manicure en het verstevigen van de natuurlijke nagel is onderdeel van deze module. Wij werken met Prestige als je voor acryl kiest. Prestige is een heel gebruiksvriendelijke acryl en geeft geen luchtbelletjes in het product. Prestige is ideaal voor beginners omdat deze pas uithardt als de acryl niet meer bewerkt word, met andere woorden: pas als de nagel klaar is. Dit heeft als voordeel dat je meer tijd hebt om de nagel te modelleren en te perfectioneren. Kies je voor powergel? Powergel heeft het voordeel dt het verwerkt als een acryl maar pas uithard wanneer je in de lamp gaat. het heeft ook in tegenstelling tot acryl geen geur.

Module 4 bestaat uit 4 dagdelen van 3 uur privéles.

Na afronding van deze allround basis zou u ervoor kunnen kiezen om door te gaan naar de gevorderden lessen.

Korting

Gedurende de hele opleiding krijg je als cursist 10 procent korting op alle extra producten die je aanschaft op lesdagen.

Je kunt kiezen voor 2 lespakketten. met uv/led lamp of zonder lamp mocht je daar al in het bezit van zijn. verder zitten alle producten (gels/acryl/powergel tips, boeken, penselen, vijlen etc ) in de lespakketten.

Allround opleiding met lespakketten (zonder uv/led lamp en frees) €2345 excl btw (€2837.45 incl btw)

Allround opleiding met lespakketten en uv lamp (zonder frees) € 2500 excl btw (€3025 incl btw)

Allround opleiding met lespakketten freesmachine en uv lamp € 2724.95 excl btw (€ 3297.20 incl btw)

Je mag altijd vrijblijvend een afspraak maken om even langs te komen en alles door te spreken.

Voor verdere informatie en/of prijsopgave neem dan vrijblijvend contact met mij op.