Airbrush / Airnails

Airnails by Magnetic

Een airbrush is een kleine, op basis van lucht werkende verfspuit waarmee je verf kan verwerken en zo designs op een nagel kan maken.

airnails

Het nieuwe airbrush apparaat is compact, klein en aantrekkelijk geprijsd en ook snoerloos te gebruiken als je er een los battery pack bij aanschaft.

Tijdens deze cursus die in 1 dagdeel word gegeven leer je hoe de airnails compressor en het airnails pistool werken, hoe je deze schoonmaakt en hoe je snel en effecient prachtige designs maakt. Snelheid is een must en met airnails ben je binnen 5 minuten klaar met je design, een design dat niet verveelt, zelfs niet na 3 weken, dus je klanten raken verslaafd! De combinatie met gelpolish, het kiezen van de juiste kleuren, het werken met de zelfklevende maskings en de vele tips en tricks maken deze training essentieel.
Kunstnagels

Aan het eind van de training heb je een portfolio opgebouwd waar je klanten uit kunnen kiezen en ben je klaar om airnails in je salon aan te bieden.

Het airnails systeem is alleen aan te schaffen in combinatie met de cursus. Voor de airnails cursus heb je geen eerdere nail art ervaring nodig. De cursus word afgesloten met een Magnetic Nail Academy certificaat.

De kosten voor de priveles inclusief een compleet starterpakket (machine, pistool, verfjes, maskings, spray out jar etc) bedragen €299 excl de btw.

Deze les word soms ook als groepsles aangeboden.

Voor verdere informatie neem dan vrijblijvend contact met mij op.