Workshops make-up

Workshops

Workshop make-up

Leuk om te doen met collega’s, familie, vriendinnen, bedrijfsuitje of een vrijgezellendag! In deze ochtend/middag/avond leer je hoe je jezelf professioneel kunt opmaken met welke producten en hoe deze te gebruiken. Ik leg alles stap voor stap uit, zodat iedereen met mooie make-up de deur uit gaat! Door de beperkte ruimte in mijn studio kan ik daar maximaal groepen van 6 personen ontvangen, maar ik kom ook op een locatie naar keuze! Bij grotere groepen beschik ik over meerdere visagistes. Een workshop is al mogelijk vanaf € 25,- per persoon! Kijk voor meer informatie onder het kopje tarieven.

Eventueel is de workshop ook uit te breiden met een fotoshoot. Een professionele fotograaf komt dan van het resultaat een mooie portretfoto van iedereen maken en natuurlijk mag een groepsfoto niet ontbreken! Heb je  andere wensen ? Schroom niet om contact op te nemen voor de mogelijkheden.

 

Kinder/tienerfeestje

Nagelparty

Een leuk, creatief en origineel kinderfeestje! De meiden (vanaf 6 jaar) mogen na de uitleg van alle producten zoals nagellak, stempels, stickers, stripers, steentjes, etc zelf aan het werk op een nagelwieltje. Mochten ze het leuk vinden dan mogen ze uiteraard ook hun eigen nagels of de nagels van elkaar doen. Het nagelwieltje met de gemaakte printjes mogen ze meenemen naar huis.
De nagelparty duurt ongeveer 2 uur.
Minimaal 6 kinderen
De kosten zijn € 16,95 per kind, excl. eventuele reiskosten buiten Nijkerk.

 

Make-up party

Gezellig met een stel vriendinnen lekker tutten met make-up!
We gaan aan de slag met reinigingsmelk, lotion, crème en make-up. Alles word duidelijk stap voor stap uitgelegd waarna de meiden zelf aan de slag kunnen. De make-up word afgestemd op de leeftijd van de deelnemers.
De make-up party duurt ongeveer 2 uur.
Minimaal 6 kinderen.
De kosten zijn €16,95 per kind, excl. Eventuele reiskosten buiten Nijkerk.

Heb je andere wensen voor een workshop/party, bijvoorbeeld liever een haarstyling workshop of zowel nail art als make-up? Ook dit is mogelijk, vraag naar de mogelijkheden!

Eventueel is de party uit te breiden met een professionele fotoshoot! De fotograaf komt van iedereen een mooie portretfoto maken met de zelf aangebrachte make-up en natuurlijk worden er ook wat groepsfoto's gemaakt!

 

Trainingen

Liever privétraining? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.