Bruidsmake-up

Bruidsmake-up/Hairstyling

Je gaat trouwen? Gefeliciteerd! Studio My Dream verzorgd graag jouw bruidsmake-up en/of kapsel, zodat je kunt stralen op de belangrijkste dag van je leven!

Om te zorgen dat jouw make-up en/of kapsel naar wens is op je trouwdag, maken we ruim van tevoren een afspraak voor een proefsessie. Samen bekijken we wat je wensen zijn en wat het beste bij je past. De proefsessie zal in mijn Studio zijn, op de dag zelf kom ik op de gewenste locatie. Binnen Nijkerk zijn hier geen extra kosten aan verbonden, daarbuiten reken ik een vergoeding. Natuurlijk kun je mij ook alleen voor de make-up inschakelen of alleen voor het kapsel. Ook kan ik eventuele moeder, schoonmoeder, bruidskinderen en/of daggasten op de dag zelf voorzien van make-up en/of kapsel.

Wil je 's avonds een andere look zoals een avondmake-up of wil je jouw make-up en/of haar bijgewerkt hebben? Dan kom ik voor een touch-up op locatie naar keuze.

Ook al gedacht aan de handen? Ook deze kan ik voorzien van prachtige nagels naar wens. Of je nu gaat voor een klassieke french manicure een uitgebreid bruidsdesign of strasstenen? Alles is mogelijk! Kijk voor meer informatie onder het kopje nails.