Bellypaint & Schmink

Bellypaint & Schmink

Bellypaint

Ben je zwanger, of kent je iemand die zwanger is? Denk dan ook eens aan een bellypaint! Een unieke ervaring voor jezelf of als kado op bijvoorbeeld een babyshower. Het beste moment om een bellypaint te zetten is tussen de 30 en 36 weken van de zwangerschap. Ik heb verschillende voorbeelden en tekeningen die mogelijk zijn, maar uiteraard kan ik ook je eigen ideeën en thema’s uitwerken. Een bellypaint duurt ongeveer 2 uur, afhankelijk van het design. Aan het eind zal ik zelf foto’s nemen van de bellypaint, die je later toegezonden krijgt via de mail.

Uiteraard werk ik alleen met producten die niet schadelijk zijn voor u en uw baby! De schmink is gewoon afwasbaar met water.

De bellypaint is eventueel ook uit te breiden met een professionele fotoshoot. De fotograaf komt dan na afloop op locatie om de bellypaint op foto vast te leggen, eventuele met andere familie en/of gezinsleden. Je kunt deze foto’s eventueel ook gebruiken voor bijvoorbeeld je geboortekaartje!

Wil je liever een kadobon geven voor een bellypaint? Ook die hebben wij!
Voor vragen en/of offerte kun je altijd vrijblijvend contact opnemen.

Schmink

Organiseer je een kinderfeestje en/of evenement en wil je dat de kindjes professioneel geschminkt worden, bijvoorbeeld als prinses, superheld, piraat, vlinder etc.? Dan ben je bij Studio My Dream aan het juiste adres! Uiteraard word er gewerkt met huidvriendelijke schmink die met water weer is te verwijderen. Gemiddeld kunnen er 6 tot 8 kinderen per uur geschminkt worden. Bij grotere aantallen kan ikj eventueel meerdere schminksters inzetten.

 

Grime

Wil je een keer totaal getransformeerd worden zoals een zombie, oude vrouw/man, wonden etc. voor bijvoorbeeld Halloween of een themafeest? Ook dan ben je bij mij aan het juiste adres. De mogelijkheden met schmink en grime zijn eindeloos!
Ook voor reclames, promoties, film of tv kan ik van dienst zijn!
Neem gerust contact op voor meer informatie en/of prijsopgave.